Как е изглеждала Виктория Асенова от Ергенът 3“, преди да си напомпа

...
Как е изглеждала Виктория Асенова от Ергенът 3“, преди да си напомпа
Коментари Харесай

Ето я най-скандалната участничка в Ергенът преди корекциите

Как е изглеждала Виктория Асенова от " Ергенът 3 “, преди да си напомпа джуките? Това е най-често задаваният въпрос от фенове в обществените мрежи, а нейни по-стари фотоси са търсени къде ли не.

Цър-пър, както я назовават " колежките й “ в предаването, прозорливо е изтрила всеки спомен от натуралния си тип. Снимка на силиконката, преди да се подложи на безумните пластики отпреди 3 години и е изпратено до уеб страницата intrigi.bg от неизвестен източник. Устните на Вики са много тънки, само че по тази причина пък усмивката й е естествена и нежна.

Със сигурност преди силикона Вики е изглеждала доста по-добре, въпреки самата тя да изпитва позор от " ретро “ визията си. За сметка на това пък в този момент се харесва доста повече и приема обидите и нападките в мрежата с възприятие за комизъм. Ергенката даже направи личен бизнес от хейта против нея – тя продава тениски с лика си и надпис " Цър-пър “, които се оказаха много оборотни. Цената им е 20 лв..

Колкото до кривите зъби, поради които поема също доста рецензии, Вики разкри, че към този момент търси добър ортодонт и ще поправя казуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР